loading.gif
mobile-banner-bg

SİPAHİ KÖYÜ VE BABAPINARI KÖYÜ DERNEK ZİYARETİ

...
20 Ocak 2010 - Çarşamba

Ak Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Rüstem Dindarol, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Giresun Şebinkarahisar Sipahi Köyü Derneği tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıya katıldı.

Ak Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Rüstem Dindarol, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Giresun Şebinkarahisar Sipahi Köyü Derneği tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıya katıldı.

Giresun Şebinkarahisar Sipahi Köyü Derneği tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıda Ak Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Rüstem Dindarol, yaptığı konuşmada Sipahi Köyü Derneği üyelerinin samimi ve içten yaptıkları karşılama ve misavir perverliğe teşekkür etti. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu’ndaki mesken sorunları ile ilgili konuştu. 250 dernek üyesinin katıldığı ve sıcak bir ortamda geçen toplantıda Başkan Demircan bir konuşma yaptı. Başkan Demircan, Beyoğlu’ndaki tapu meselesi, Okmeydanı’ndaki sokak düzenlemeleri ve semt konağı hakkında dernek üyelerinin sorularını cevaplandırdı. Bu tür samimi buluşmalardan keyif aldığını belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, dernek üyelerine de davetlerinden dolayı teşekkür etti.

Sonra Babapınarı Köyü Derneğine geçildi...Burada Alucra Vakfı Başkanı ve Babapınarı dernek Başkanı tarafından karşılandık,çaylar içildi ve karşılıklı sohbetler yapıldı.Dernek ziyaretlerine İlçe Yönetimi ve Meclis üyelerinden katılım oldu.

Her iki derneği, 23 Ocak tarihinde  yapılacak olan "Sizleri Dinliyoruz" programına davet ettik.