loading.gif
mobile-banner-bg

Ocak Ayı Danışma Meclisine yoğun ilgi

...
09 Ocak 2015 - Cuma

AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanlığı, yeni dönemde ilk danışma meclisini gerçekleştirdi. İl Binasındaki programda önemli konuklar vardı.

AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanlığı, Ocak 2015 tarihli ilçe danışma meclisi toplantısını İl Başkanlığı konferans salonunda gerçekleştirdi. Harun Muş'un ilçe başkanlığındaki ilk danışma meclisi olma özelliği taşıyan programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, İstanbul Milletvekili İbrahim Yiğit, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

İlçe Danışma Meclisi, Eski Kadın Kolları yönetimine plaket takdimini de içeren özel gündemle toplandı. İlçe Ana Kademe, kadın ve gençlik kollarının faaliyet filmlerinin yer aldığı programda 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri öncesinde görev yapan ilçe kadın kollarının da faaliyetlerini içeren bir film gösterimi yapıldı.

Divan Başkanlığını Av. Hamza Şahin'in yaptığı danışma meclisinde sırasıyla İlçe Başkanı Harun Muş, Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstanbul Milletvekili İbrahim Yiğit ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş'un konuşmalarının ardından, eski kadın kolları yönetimine plaket takdim edildi.