loading.gif
mobile-banner-bg

DUR DURAK BİLMİYORUZ!

...
21 Ocak 2017 - Cumartesi

Ak Parti Beyoğlu İlçe Teşkilatımız, Mahalle Danışma Meclisleri’ne hız kesmeden devam ediyor.

Ak Parti Beyoğlu İlçe Teşkilatımız, Mahalle Danışma Meclisleri’ne hız kesmeden devam ediyor.

Kaptanpaşa, 14. ve 15. Bölgelerin Mahalle Danışma Meclislerini yoğun gündem, son dakika alınan şehit ve İl Başkanlığı saldırı haberlerine rağmen gerçekleşti.

Mahalle Danışma Meclisleri sırasında İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan hain saldırı haberini alan Beyoğlu İlçe Başkanımız Sayın Harun MUŞ öncelikle El-Bab şehitlerine rahmet dileyerek söze başladı ve; “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza Rabbimden acil şifalar niyaz ederim. Yapılan saldırılar milletimizin huzur ve refahına alçakça yapılmış saldırılardır. Son zamanlarda başarılı operasyonlarla milletimizin içini serinleten güvenlik güçlerimizin yanındayız. Allah hepsinden razı olsun. ” diyerek kararlı bir şekilde yola devam edileceğinin mesajını verdi.

Aynı dakikalarda İstanbul İl Başkanlığı’na yapılan hain saldırı haberi gelmesi üzerine Sayın Harun MUŞ; “Bu milletin iradesine yapılan haince bir saldırıdır. Bunu yapacak kadar alçaklar. Çok şükür bir kaybımız yok. Bizi bu tarz saldırılarla yıldıramazlar.” Diyerek bu davanın ne derece çetin bir dava olduğunun altını çizdi.

Referandum sürecine değinen Sayın Harun MUŞ; “Referandum bilindiği gibi iki seçenek üzerine oy verilecek bir seçim olacak. Bundan dolayı bir parti oylamasından çok bir vatan millet bekası oylamasıdır. Tüm bu haince yapılan saldırılar bunun işaretidir.  Milletin “EVET” demesinden rahatsız olanların süreç boyunca yapacağı provakasyon ve manüplasyonlara dikkat etmeliyiz. Rabbimden hayırlı bir sonuç çıkacağını niyaz ederim” diyen MUŞ, sağduyu çağrısı yaparak vatandaşlara yapılacaklar ile ilgili bilgiler verdi.

Beyoğlu İlçe Teşkilatımız daha sonra, Mahalle Danışma Meclislerini icra ettiği sırada gerçekleştirilen hain saldırı haberini alır almaz Ak Parti İl Başkanlığına giderek olay hakkında bilgiler aldı.

Açıklamalarda bulunan Beyoğlu İlçe Başkanımız Sayın Harun MUŞ; “Milletin iradesine yapılmış olan bu insanlık dışı haince saldırıyı kınıyorum. Rabbimize şükürler olsun can kaybımız olmamış. Biz hiçbir durum ve vaziyette milletimize hizmet etmek yolunda tek bir geri adım atmayacağız. Allah vatanımızı milletimizi korusun.” Dedi.