loading.gif
mobile-banner-bg

AK Beyoğlu’ndan 1500 Kişiyle Danışma Meclisi

...
02 Aralık 2016 - Cuma

AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanlığımız tarafından İstanbul İl binamızda gerçekleştirilen Aralık ayı ilçe danışma meclisi toplantısı 1500’e yakın teşkilat

   AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanımız Av. Harun Muş’un ev sahipliğinde yapılan toplantıya Beyoğlu Belediye Başkanımız Ahmet Misbah Demircan, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mutlu Bozkurt ve Özlem Teke, Eski AB Bakanı ve İstanbul Milletvekilimiz Volkan Bozkır ile her kademeden ilçe teşkilat mensupları tam kadro katıldı.

   Bin kişilik kapasiteye sahip İstanbul İl Başkanlığı Konferans Salonu’nu hınca hınç dolduran Beyoğlu Teşkilatı, son günlerde döviz üzerinden ülkemize yapılmaya çalışılan operasyonları da protesto etti. Divan Başkanlığını İlçe Teşkilatlanma Başkanı Uğur Er’in yaptığı toplantıda, ilçe faaliyet sunumlarının yanı sıra Beyoğlu Belediyesi tarafından yürütülen Smart Beyoğlu projesi tanıtım filmi de yayınlandı.

   Eski Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, ülkemizde oynanmaya çalışılan oyunlar ve dikkat edilmesi gerekenler hakkında konuşurken, teşkilat mensupları ise Sayın başbakanımıza ve Sayın cumhurbaşkanımıza destek içeren sloganlar attı.