loading.gif
mobile-banner-bg

AK BEYOĞLU MAHALLE DANIŞMA MECLİSLERİ DEVAM EDİYOR

...
16 Ocak 2017 - Pazartesi

Ak Parti Beyoğlu İlçe Başkanımız, Beyoğlu Belediye başkanımız ve İl yönetim kurulu üyemizinde katıldığı, ilçe mahallelerimizin danışma meclisleri hız kesmeden yapılmaya devam ediyor.

Son olarak; Küçük Piyale, Kadı Mehmet, Sütlüce, Örnektepe, Camiikebir ve Piyalepaşa Mahallelerimizde gerçekleştirdiğimiz danışma meclislerimiz yoğun katılım ve ilgi görüyor. Mahalle başkanı, kadın kolları başkanı ve gençlik kolları başkanlarının söz aldığı danışma meclislerinde, yine mahallelerde yapılan faaliyetler, bundan sonrası için gerçekleştirilecek hedefler istişare ediliyor. İlçe teşkilatımızın eksiksiz katılım gösterdiği mahalle danışma meclislerimizde, İlçe Başkanımız Sayın Harun Muş, mahalle sakinlerine konu ayırmaksızın ilçe ile ilgilendiklerini her durumda kapılarının açık olduğunu belirtiyor. Bunun dışında ülkemiz gündeminde bulunan yeni anayasa ve olası referandum hakkında güncel bilgiler sunulup üzerinde nasıl çalışmalar yapılacağı istişare ediliyor.

Beyoğlu Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Misbah Demircan’ında söz aldığı danışma meclislerimizde, Mahalle sakinlerinin huzuru ve geleceği için yapılan çalışmalardan örnekler vererek her zaman ve her durumda milletin hizmetinde olduklarını belirtti.

Söz, İl Yönetim Kurulu Üyemiz Mutlu Bozkurt’a geldiğinde gündem ve gelecek konulu konuşmalarıyla, milletimizi olası provokasyonlar konusunda itidalli olmasını ve mecliste Ak Parti’nin kendisine yakışır şekilde milletini temsil ettiği konularına değindi.